Rakhyvel Rakblad

17 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Rakhyvel Rakblad? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Rakhyvel Rakblad. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Rakhyvel Rakblad så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Rakhyvel Rakblad

Hitta produkter inom kategorin Rakhyvel Rakblad till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Rakhyvel Rakblad.

En rakhyvel är ett verktyg som används för att kapa oönskad hårväxt på kroppen. Den består vanligen av ett litet, skarpt rakblad av stål som monteras i en hållare, vanligen av plast och ofta försedd med ett handtag. Till skillnad från övriga hyvlar som hyvlar av det översta skiktet från det material man använder är rakhyveln inställd att den bara skrapar ytan man drar den över. Rakhyveln används vanligtvis tillsammans med raklödder för att minska friktionen mellan rakhyvel och hud. Raklödder finns i färdig form eller kan framställas av raktvål med hjälp av rakborste. Rakhyvlar finns med utbytbara rakblad och så kallade engångsrakhyvlar som kasseras efter användning. Rakapparat är ett alternativ till rakhyvel och raklödder.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Venus Tropical,  Gillette Rakhyvel & Rakblad