Sidan innehåller annonslänkar

, 12.5 ml Natalie Rouge

-20%

Beställ , 12.5 ml Natalie Rouge på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten , 12.5 ml Natalie Rouge inom kategorin Rouge.

Produktinformation

12.5 ml, Detta är en läpp- och kindfärg, en multifunktionell produkt att ha i väskan för att fräscha upp både kinder, läppar och ögon under dagen. Med en mångsidig och smickrande färgton i en perfekt blandning av ros och naken passar detta alla hudtoner och är ett "måste" för dem som vill ha ett naturligt och friskt utseende.

Lika bra på läpparna, kinderna och ögonlocken, den här produkten ger mycket fukt och glans och torkar inte ut läpparna. Strukturen är krämig, sammetslen mjuk och lätt att applicera.

Det glider lätt på huden och lämnar en precis rätt transparent slöja av färg. Formen är tillverkad i Italien och utvecklad från grunden för att skapa den perfekta "överton / rodnad" -produkten enligt Anniken Jørgensens önskemål.

Produkten drar nytta av den känsliga balansen i formen mellan lätta estrar och strukturen hos polymer med utjämnande egenskaper. Detta gör att produkten kan smörjas jämnt och stannar kvar på huden.