Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Blush 371

Beställ 3INA The Blush 371 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Blush 371 inom kategorin Rouge.

Produktinformation

The Blush är vad sminkdrömmar är gjorda av.Från naturliga, mjukt rosiga toner till korallrev och fuchsia passar detta rouge alla hudtoner.Formulan är mjuk och superenkel att blanda för att skapa den effekt du vill ha.AnvändningSvep över kind och kindben med cirkulära rörelser med The Blush Brush. Börja alltid på kindens högsta punkt och svep sedan diagonalt upp mot tinningen.7,5 g3INA The Blush 371 .

Se gärna också

Blush Desert Rose, 24 g MARIA ÅKERBERG Rouge

24 g, Blush Desert Rose är ett högpigmenterat puderrouge i en varm nougatrosa nyans. Det innehåller även ett lätt skimmer som ger fin lyster till din hud. Få makeuptrick fungerar så väl som att ge färg och lyster till ansiktet med hjälp av rouge. Ett Blush från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat rouge som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som det vårdar huden och låter den andas. Våra Blush innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.   Förpackningen innehåller 2,5 g Blush Desert Rose. Produkten är naturligt självkonserverande.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Borstar

Borstar från Bio Ionic

Se alla produkter
Hushåll

Hushåll från Terrible Twins

Se alla produkter
Frans-  Brynfärgning

Frans- Brynfärgning från Coloran

Se alla produkter
Hårborstar

Hårborstar från BaByliss

Se alla produkter