Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Matte Bronzer Powder 658

Jämför produkt 3INA The Matte Bronzer Powder 658 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Matte Bronzer Powder 658 i kategorin Rouge här hos oss.

Produktinformation

The Matte Bronzer Powder Vi har hittat de perfekta solkyssta nyanserna som gör att du mjukt bygger upp looken utan att någonsin (aldrig, aldrig någonsin) se orange ut. Välj 674 för medium till mörka toner och 658 för ljusa till medium toner.AnvändningMed borsten applicerar du produkten direkt på de höga punkterna i ditt ansikte, där solen vanligtvis träffar.

Se gärna också

Impeccable Maxi Blush, 9 g Collistar Rouge

9 g, Collistars unika Maxi Blusher har nu omdesignats som en multifunktionell produkt som lyser upp huden, definierar ansiktets konturer och är idealisk för retuschering av smink, fuktgivande och som skydd av huden när som helst på dagen. Med en naken känsla och lysande finish har den en mjuk konsistens med lång hållbarhet och är lätt att applicera och blanda, vilket lämnar en antydan till färg. Huden verkar omedelbart hälsosammare och jämnare. Dess distinkta vita rosendoft* omsluter huden i en delikat fräsch, feminin bukett. Den nya formulan innehåller en mängd aktiva ingredienser, inklusive Lake Como Sericin, en hållbar italiensk aktiv ingrediens som återfuktar och hjälper till att bilda en skyddande barriär mot torrhet, föroreningar och yttre påverkan, plus en exklusiv aktiv anti-ageingrediens som hjälper huden att öka kollagen- och elastinproduktionen, samt bekämpa de skadliga effekterna av exponering för blått ljus kopplat till vår hyperanslutna livsstil. Dermatologiskt, oftalmologiskt och icke-komogent testad är formulan för Impeccable Maxi Blusher säker och effektiv för alla hudtyper, inklusive de känsligaste. Talken är certifierad asbestfiberfri, medan varje produktionssats testas för nickel (0,001%) och tungmetaller. Finns i 8 intensiva, blandningsbara nyanser med en lysande finish, uppdelad i fyra färgfamiljer: Rose – Nude – Orange – Mauve som passar olika hy och hudtoner. Tonvikten ligger först och främst på hållbarhet: det återvunna (och återvinningsbara) plasthöljet är utformat för att kunna fyllas på, vilket gör det möjligt att återanvända produkten, minska avfallet och uppmuntra ansvarsfulla inköp. *fri från allergener.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ögonkräm

Ögonkräm från MOSSA

Se alla produkter
Ögonbryn

Ögonbryn från Nouba

Se alla produkter
Shower Gel

Shower Gel från L'Occitane

Se alla produkter
Volymmascara

Volymmascara från Rimmel

Se alla produkter