Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Matte Bronzer Powder 674

Jämför produkt 3INA The Matte Bronzer Powder 674 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 3INA The Matte Bronzer Powder 674 i kategorin Rouge här hos oss.

Produktinformation

The Matte Bronzer Powder Vi har hittat de perfekta solkyssta nyanserna som gör att du mjukt bygger upp looken utan att någonsin (aldrig, aldrig någonsin) se orange ut. Välj 674 för medium till mörka toner och 658 för ljusa till medium toner.AnvändningMed borsten applicerar du produkten direkt på de höga punkterna i ditt ansikte, där solen vanligtvis träffar.

Se gärna också

Collistar Impeccable Refill Maxi Blush 06 Riviera Rose

Refillförpackning. Collistars unika Maxi Blusher har nu omdesignats som en multifunktionell produkt som lyser upp huden, definierar ansiktets konturer och är idealisk för retuschering av smink, fuktgivande och som skydd av huden när som helst på dagen. Med en naken känsla och lysande finish har den en mjuk konsistens med lång hållbarhet och är lätt att applicera och blanda, vilket lämnar en antydan till färg. Huden verkar omedelbart hälsosammare och jämnare. Dess distinkta vita rosendoft* omsluter huden i en delikat fräsch, feminin bukett.Den nya formulan innehåller en mängd aktiva ingredienser, inklusive Lake Como Sericin, en hållbar italiensk aktiv ingrediens som återfuktar och hjälper till att bilda en skyddande barriär mot torrhet, föroreningar och yttre påverkan, plus en exklusiv aktiv anti-ageingrediens som hjälper huden att öka kollagen- och elastinproduktionen, samt bekämpa de skadliga effekterna av exponering för blått ljus kopplat till vår hyperanslutna livsstil.Dermatologiskt, oftalmologiskt och icke-komogent testad är formulan för Impeccable Maxi Blusher säker och effektiv för alla hudtyper, inklusive de känsligaste. Talken är certifierad asbestfiberfri, medan varje produktionssats testas för nickel (0,001%) och tungmetaller. Finns i 8 intensiva, blandningsbara nyanser med en lysande finish, uppdelad i fyra färgfamiljer: Rose – Nude – Orange – Mauve som passar olika hy och hudtoner.Tonvikten ligger först och främst på hållbarhet: det återvunna (och återvinningsbara) plasthöljet är utformat för att kunna fyllas på, vilket gör det möjligt att återanvända produkten, minska avfallet och uppmuntra ansvarsfulla inköp.*fri från allergener.För en hälsosam lyster som inte tynger ansiktets naturliga egenskaper, blanda blushen med den medföljande borsten och gör små cirkulära rörelser på mitten av kinderna efter personlig smak och önskat utseende.För att markera ansiktets naturliga konturer, fortsätt att applicera med cirkulära rörelser från de övre kinderna mot tinningen, var noga med att inte gå för nära näsan. Som ett alternativ i detta fall, använd en professionell ansiktsborste med mjuka strån och ett ovalt snitt.9 g
Collistar Impeccable Refill Maxi Blush 06 Riviera Rose

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Bomb Cosmetics

Se alla produkter
Brun Utan Sol

Brun Utan Sol från Clarins

Se alla produkter
Ansiktspeeling

Ansiktspeeling från Löwengrip

Se alla produkter