Sidan innehåller annonslänkar

2-pack Fanola No Yellow Shampoo 350ml

Jämför produkt 2-pack Fanola No Yellow Shampoo 350ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2-pack Fanola No Yellow Shampoo 350ml i kategorin Schampo här hos oss.

Produktinformation

Ge din hårfärg nytt liv med Fanola No Yellow Shampoo !   Fanola No Yellow Shampoo är ett silverschampo med violetta pigment som tonar ner oönskade gula nyanser och hjälper dig med grått,...

Se gärna också

Australian Bodycare Aloe Vera Gel Lemon Myrtle 200 ml -50%

Djuprengörande schampo med Tea Tree Oil för torr och kliande hårbotten. Hair Clean Shampoo från Australian Bodycare fungerar också som ett effektivt mjällschampo, som rengör hår och hårbotten så att de blir fria från mjäll. Schampot återskapar den sunda balansen i hårbottnen så att att kliande hårbotten och fett hår minimeras. Tea Tree Shampoo rengör håret ordentligt och upprätthåller en sund balans i hårbottnen så att man undviker irriterad, torr och fet hårbotten. Fuktgivande ingredienser säkrar att hårbottnen inte torkar ut och produkten kan användas av alla hud- och hårtyper. Mjällschampot innehåller citronmyrten, som ger fuktvård och C-vitamin som är bra för en torr och irriterad hårbotten. Eftersom mjällschampot är djuprengörande kan det också användas mot finnar och oren hud i hårbottnen. Produktens ingredienser är ytterst effektiva, men schampot är skonsamt mot hår och hårbotten, bland annat på grund av den fuktgivande ingrediensen glycerin. Kombinera gärna schampot med Scalp Serum från Australian Bodycare om du har torr hårbotten, eller om den kliar och är irriterad. Du kan med fördel också vårda ditt hår och ge det näring med balsamet Hair Care Conditioner från samma serie hos Australian Bodycare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ögonskugga

Ögonskugga från Kokie Cosmetics

Se alla produkter
Concealer

Concealer från Inika Organic

Se alla produkter
Silverschampo

Silverschampo från Antonio Axu

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Decléor

Se alla produkter