Seiko Lady Chronograph

4 Produkter
I kategorin Seiko Lady Chronograph finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Seiko Lady Chronograph så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Seiko Lady Chronograph

Hitta produkter inom kategorin Seiko Lady Chronograph till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Seiko Lady Chronograph.

Seiko Holdings Corporation, oftast kallad Seiko, är ett japanskt företag som producerar ur, klockor, elektronik, halvledare, smycken och optik. Seiko grundades 1881 av Kintarō Hattori som detta år öppnade en ur- och smyckesbutik i Tokyo. Egen tillverkning inleddes 1892. Seiko är känt för att ha lanserat ett av världens första armbandskvartsur och det första kvartsuret med kronograf.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
SEIKO Ladies Chronograph 36mm Swarovski SNDV42P1