Sidan innehåller annonslänkar

24K Gold Serum, 30 ml LNDA Serum & Ansiktsolja

Jämför produkt 24K Gold Serum, 30 ml LNDA Serum & Ansiktsolja online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 24K Gold Serum, 30 ml LNDA Serum & Ansiktsolja i kategorin Serum Ansiktsolja här hos oss.

Produktinformation

30 ml, "24K Gold Serum var en av mina tidiga formler, och med dess lyxiga guldflagor och fjäderlätta men intensiva fuktgivande egenskaper älskar jag den lika mycket idag som jag gjorde 2009 när jag skapade den. Och den har alltid varit min allra bäst säljande produkt i Norge.” Linda x Det är alltid en utmaning att göra en lätt formula som ger fukt utan att vara oljig, så vi kombinerade koncentrerad hyaluronsyra (vilket binder vatten upp till 1 000 gånger dess egen vikt), med trollhassel för att tona och epidermal tillväxtfaktor för att boosta cellförnyelse – för en vårdad, smidig och fast hud full av lyster.

Applicering Smörj över ansikte, hals och dekolletage efter rengöring och avsluta med fuktighetskräm. Även oljig hud behöver återfuktas, och den här djupt fuktgivande formulan är tillräckligt lätt för oljig hud, tillräckligt intensiv för torr hud och tillräckligt mild mot känslig, sensibiliserad och rosaceabenägen hud.

Produkter från kända varumärken
Övrig elektronik

Övrig elektronik från REVLON

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Sensai

Se alla produkter
Utan silikon

Utan silikon från Davines

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Wella

Se alla produkter