Serum - Ansiktsvård

3 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Serum - Ansiktsvård? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Serum - Ansiktsvård. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Serum - Ansiktsvård så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Serum - Ansiktsvård

Hitta produkter inom kategorin Serum - Ansiktsvård till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Serum - Ansiktsvård.

Ett serum är en gulaktig transparent vätska som blir resultatet efter att man låtit blod koagulera och sedan avlägsnat blodkroppar och koagulationsproteiner. Serum innehåller proteiner, bland annat antikroppar. Serum, eller antiserum, är även benämningen på blodserum innehållande antikroppar mot ett specifikt ämne. Detta kan ges som antidot (motgift) mot exempelvis ormbett och serumet med dessa antikroppar framställs med hjälp av ormartens eget gift. Serologi är läran om blodet med avseende på antikropparna i det.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Glow Serum 30 ml