Sidan innehåller annonslänkar

4% Sulphate Cleanser for Body and hair, 240 ml The Ordinary Shampoo

Beställ 4% Sulphate Cleanser for Body and hair, 240 ml The Ordinary Shampoo på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 4% Sulphate Cleanser for Body and hair, 240 ml The Ordinary Shampoo inom kategorin Shampoo.

Produktinformation

240 ml, The Ordinary"s Sulphate 4% Cleanser for Body & Hair innehåller SLES-2, en mild anjonisk tensid som ger ett behagligt lödder samtidigt som det rengör effektivt. Formulan är utformad med ett minimalistiskt synsätt för att bibehålla önskvärd sensorisk upplevelse, samtidigt som vi förenar fördelen med de skonsamma egenskaperna hos SLES-2 med ett innehåll av 4% vikt/vikt.

Valet av SLES-2 gjordes då den, på grund av etoxyleringen är mildare och har bättre rengörande effekt i jämförelse med SLS. Vegan.

Användning Arbeta in rengöringen i håret och/eller över kroppen. Skölj av. .

Se gärna också

Moisture & Shine Shampoo, 100 ml weDo Shampoo -25%

100 ml, Vem har sagt att rengöring måste innebära lödder? Den här minimalistiska formeln rengör hår och hårbotten milt och håret blir mjukt och glansigt. Innehåller naturligt aktiverat bambuvatten.Fördelar: - Vegansk formel som inte är testad på djur. - Professionella resultat som passar färgat hår - Formel med 94 procent naturligt ursprung - En minimalistisk formel som har skapats i professionella hårvårdslaboratorium- Innehåller varken sulfater, silikon eller artificiella färgämnen.- Innehåller Ecocert-certifierad rooibos - Dermatologiskt testat- Flaskan är 94 procent återvunnen och återvinningsbar.- Rengör hår och hårbotten milt och gör håret mjukt och glansigt.Resultat: - Hår och hårbotten blir rena, och håret mjukt, återfuktat och livfullt.Power claim: - Effektiva produkter för vackert hårConcerns: Fett, smutsigt, strävt, torrt och matt hårDoft: - Dewy PetalsAnvändning: - Det löddrar inte mycket så du behöver endast applicera en liten mängd, massera sedan in i hårbottnen. Skölj och upprepa om håret är väldigt fett.Varumärkes beskrivning: weDo är ett nytt ett varumärke för professionella hår- och hudprodukter som drivs av ett engagemang att vi tillsammans kan skapa en vackrare och mer hållbar framtid för oss alla och vår planet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från Clinique

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Maria Åkerberg

Se alla produkter
Concealer

Concealer från Clarins

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Mades Cosmetics B.V.

Se alla produkter