Sidan innehåller annonslänkar

45 Days, 275 ml Revlon Professional Shampoo

Beställ 45 Days, 275 ml Revlon Professional Shampoo på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 45 Days, 275 ml Revlon Professional Shampoo inom kategorin Shampoo.

Produktinformation

275 ml, För blekta slingor och superblondes. 2-in-1 shampoo och conditioner som framhäver slingor och neutraliserar gula toner.

Tillför glans och gör håret silkesmjukt. Användning Kan användas dagligen istället för ditt vanliga schampo. .

Se gärna också

Moisture & Shine Shampoo, 100 ml weDo Shampoo -25%

100 ml, Vem har sagt att rengöring måste innebära lödder? Den här minimalistiska formeln rengör hår och hårbotten milt och håret blir mjukt och glansigt. Innehåller naturligt aktiverat bambuvatten.Fördelar: - Vegansk formel som inte är testad på djur. - Professionella resultat som passar färgat hår - Formel med 94 procent naturligt ursprung - En minimalistisk formel som har skapats i professionella hårvårdslaboratorium- Innehåller varken sulfater, silikon eller artificiella färgämnen.- Innehåller Ecocert-certifierad rooibos - Dermatologiskt testat- Flaskan är 94 procent återvunnen och återvinningsbar.- Rengör hår och hårbotten milt och gör håret mjukt och glansigt.Resultat: - Hår och hårbotten blir rena, och håret mjukt, återfuktat och livfullt.Power claim: - Effektiva produkter för vackert hårConcerns: Fett, smutsigt, strävt, torrt och matt hårDoft: - Dewy PetalsAnvändning: - Det löddrar inte mycket så du behöver endast applicera en liten mängd, massera sedan in i hårbottnen. Skölj och upprepa om håret är väldigt fett.Varumärkes beskrivning: weDo är ett nytt ett varumärke för professionella hår- och hudprodukter som drivs av ett engagemang att vi tillsammans kan skapa en vackrare och mer hållbar framtid för oss alla och vår planet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fön

Fön från Lanai

Se alla produkter
Frans  Ögonbrynsfärg

Frans Ögonbrynsfärg från RefectoCil

Se alla produkter
Ansiktsolja

Ansiktsolja från Nuxe

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Bayer AB

Se alla produkter