Sidan innehåller annonslänkar

2 in 1 Cleansing Lotion

Beställ 2 in 1 Cleansing Lotion på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2 in 1 Cleansing Lotion inom kategorin Skönhet.

Produktinformation

Rengöringen är berikad med provitamin B5, vilket hjälper huden att bibehålla sin naturliga fuktbalans och motståndskraft, samt lugnar stressad hud och ger den en naturlig lyster. Passar alla hudtyper.

Se gärna också

Fotbalsam med ringblomsextrakt

Dr Sannas fotbalsam med ringblomsextrakt är en vårdande och mjukgörande fotkräm med naturliga ingredienser som håller dina fötter pigga. Trötta fötter? Varför inte ta ett fotbad och ge dina fötter en behandling med Dr Sannas Foot Balm! Den gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning hela dagen. Med en kombination av olika fettsyror och fuktgivare hjälper den till att återfukta huden på djupet. Om några av ingredienserna: Probiotika - hjälper till att hålla en god bakterieflora på huden, den har också återfuktande och lugnade egenskaper på irriterad hud. Kokosolja - absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper. Kokosoljan består till största delen av mättade fettsyror som hjälper till att behålla hudens fuktighet. Kokosolja klassas som en fet olja vilket gör att den har egenskapen att göra huden mjuk och smidig samt att den har en nästan pärlemor skimrande effekt på huden. Sheasmör - innehåller höga halter av fytosteroler, tokoferoler och triterpener vilket gör sheasmör till en mycket effektiv mjukgörare och skyddar huden mot uttorkning. Extraktet från ringblomma - innehåller blommornas bioaktiva ämnen bla triterpensaponiner, lupeol, och flavonoider som verkar lindrande och stimulerar hudens läkeprocesser. Ringblomsolja är särskilt bra för torr och känslig hud, för eksem, utslag och självsprickor. Eteriska oljor från rosmarin, tall, eukalyptus och lavendel som har antibakteriella egenskaper samtidigt som den ger dina fötter en fräsch doft.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Eyeliner

Eyeliner från BEAUTY UK

Se alla produkter
Medium hold

Medium hold från Maria Nila

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Filorga

Se alla produkter
Pincetter

Pincetter från Browgame Cosmetics

Se alla produkter