Sidan innehåller annonslänkar

Body Butter Shaping

Beställ Body Butter Shaping på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Body Butter Shaping inom kategorin Skönhet.

Produktinformation

Rosenserien Shaping Body Butter är en uppstramande instensivkräm som ger huden extra fukt och näring och gör den mjuk och smidig. Shaping Body Butter kan användas över hela kroppen på torra partier där en extra fukt kan behövas.

Krämen stramar upp huden och ger extra fukt, näring och effekt. Krämen återfuktar effektivt och gör huden sammetslen.

Shaping Body Butter innehåller parakrasse som har en dokumenterat uppstramande effekt och rödklöver som gör huden mjuk och smidig. Passar alla hudtyper men är speciellt bra för riktigt torr hud.

100 % naturlig, 79 % ekologiskt certifierat innehåll och 100 % vegansk. Rosenseriens produkter är producerade i sverige och baserade på växter och örter från ekologiska odlingar.

Se gärna också

Fotbalsam med ringblomsextrakt

Dr Sannas fotbalsam med ringblomsextrakt är en vårdande och mjukgörande fotkräm med naturliga ingredienser som håller dina fötter pigga. Trötta fötter? Varför inte ta ett fotbad och ge dina fötter en behandling med Dr Sannas Foot Balm! Den gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning hela dagen. Med en kombination av olika fettsyror och fuktgivare hjälper den till att återfukta huden på djupet. Om några av ingredienserna: Probiotika - hjälper till att hålla en god bakterieflora på huden, den har också återfuktande och lugnade egenskaper på irriterad hud. Kokosolja - absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper. Kokosoljan består till största delen av mättade fettsyror som hjälper till att behålla hudens fuktighet. Kokosolja klassas som en fet olja vilket gör att den har egenskapen att göra huden mjuk och smidig samt att den har en nästan pärlemor skimrande effekt på huden. Sheasmör - innehåller höga halter av fytosteroler, tokoferoler och triterpener vilket gör sheasmör till en mycket effektiv mjukgörare och skyddar huden mot uttorkning. Extraktet från ringblomma - innehåller blommornas bioaktiva ämnen bla triterpensaponiner, lupeol, och flavonoider som verkar lindrande och stimulerar hudens läkeprocesser. Ringblomsolja är särskilt bra för torr och känslig hud, för eksem, utslag och självsprickor. Eteriska oljor från rosmarin, tall, eukalyptus och lavendel som har antibakteriella egenskaper samtidigt som den ger dina fötter en fräsch doft.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från BOOMING BOB

Se alla produkter
Damparfym

Damparfym från Clean

Se alla produkter
Balsam

Balsam från L'Oréal

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från LifeClean

Se alla produkter