Sidan innehåller annonslänkar

2000 Calorie Mascara Duo, Max Factor Makeup - Smink

Jämför produkt 2000 Calorie Mascara Duo, Max Factor Makeup - Smink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2000 Calorie Mascara Duo, Max Factor Makeup - Smink i kategorin Smink här hos oss.

Produktinformation

Tredubbla volymen på dina ögonfransar med denna ultravolymgivande mascara! Dess kroppsbyggande formula gör även de tunnaste fransarna tjocka och ger dem upp till 300% volym direkt, utan behov av primer Den första appliceringen står emot beröring och kladdar inte.

Se gärna också

Xlash & Xbrow, Xlash Makeup - Smink -17%

Ett exklusivt paketerbjudande från Xlash. Innehåller Xlash 3 ml och Xbrow 3 ml. Xlash och Xbrow stärker dina fransar och bryn med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Serumet innehåller olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider som hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna och brynen samtidigt  som det gör stråna mörkare. Efter endast 30 dagar med Xlash och Xbrow så får du längre och fylligare ögonfransar och bryn samtidigt som hårstrånas kvalité märkbart förbättras. Användning: Xlash appliceras en gång om dagen som en eyeliner i sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar. Xbrow appliceras en gång om dagen på ögonbrynens rötter i sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xbrow två till tre gånger i veckan för att bibehålla mörka och fylliga bryn. Oöppnad förpackning håller i 2 år Öppnad förpackning bör brukas inom 12 månader Rekommenderas att förvaras i kylskåp för längsta hållbarhet

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Borstar

Borstar från Fan Palm

Se alla produkter
After Sun

After Sun från Piz Buin

Se alla produkter
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från It'S SKIN

Se alla produkter
BBCCDD-Cream

BBCCDD-Cream från Makeup Revolution

Se alla produkter