Sidan innehåller annonslänkar

4 Makeup Brushes, Sense Of Beauty Sminkborstar & Penslar

Beställ 4 Makeup Brushes, Sense Of Beauty Sminkborstar & Penslar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 4 Makeup Brushes, Sense Of Beauty Sminkborstar & Penslar inom kategorin Sminkborstar Penslar.

Produktinformation

Alla borstar du behöver för att applicera en felfri och vacker makeup. I kittet hittar du en stor puderborste, en mindre puderborste för contouring och rouge, och två mindre för t.ex.

concealer, highlight och ögonskugga. Borstarna har mjuka (syntetiska) strån och de är lätta att använda.

Se gärna också

Eye/Lip Definer Brush, 1 pc IDUN Minerals Sminkborstar & Penslar -25%

1 pc, IDUN Minerals Eye/Lip Definer Brush med sina mjuka korta strån i vinklad form är perfekt utformad för att definiera konturen runt ögonen, markera läpparna eller för att fylla i glesa bryn. Det tunna och runda handtaget gör det enkelt att jobba in produkten i små lätta rörelser. Forma, fyll i och definiera till perfektion. Alla IDUN Minerals borstar är tillverkade av Taklon som är en exklusiv synestetisk, vegansk och hyperallergen fiber som är snäll mot känslig hud. Användning:För ett perfekt definierat öga, applicera IDUN Minerals Mineral Eyeshadow med Eye / Lip Definer Brush så nära den övre och nedre fransraden som möjligt eller använd borsten för att sudda ut din IDUN Minerals Creamy Eyeliner. För perfekt markerade läppar, använda den smala vinklade spetsen för att definiera konturerna av läpparna och amorbågen. För perfekt definierade ögonbryn, använd borsten för att applicera IDUN Minerals Mineral Eyeshadow i nyansen Nästrot. Börja i det inre hörnet av brynet och borsta uppåt och utåt i korta, hårliknande drag efter ögonbrynets naturliga form.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Enamel Copenhagen

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Paul Mitchell

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Natura Siberica

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Biotherm

Se alla produkter