Sidan innehåller annonslänkar

Avène Fluid 50+ 50 ml

Beställ Avène Fluid 50+ 50 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Avène Fluid 50+ 50 ml inom kategorin Solskydd för kroppen.

Produktinformation

Solskyddsemulsion för ansiktet. Normal till kombinerad känslig hud.

Innehåller ett antioxidantkomplex som ger ett komplett cellskydd mot fria radikaler. Lätt textur som absorberas in snabbt i huden och ger matt, dry touch finish.

Med enkel och smidig pumpflaska. Mycket vattenresistent. .

Se gärna också

EVY Solskyddsmousse SPF 30 150 ml -11%

EVY Solskyddsmousse är en helt fantastisk solskyddsprodukt framtagen i Sverige. Istället för att lägga sig på hudens yta går den vattenresistenta moussen ner i det översta hudlagret och förstärker hudens egen skyddsbarriär. Det innebär att du har skydd mot solen även efter att du badat, svettats eller torkat dig med handduk. Du får skydd mot solens UVA och UVB strålar i upp till 6 timmar.EVY Solskyddsmousse med SPF 30 passar dig som har ljus hy och lätt bränner dig. Berikad med Vitamin C och E, silke och kollagen som motverkar och reparerar solskador. Har en mild hypoallergen formula och absorberas snabbt av huden utan att lämna en hinna.EVY är speciellt framtagen för att passa känslig hud, men kan användas av alla som vill ha ett solskydd som håller lite längre. Solmoussen rekommenderas av hudläkare och kan även användas av personer som har soleksem, solallergi och albinism. Kan användas till såväl kropp som ansikte utan att täppa till porerna. Är även lämplig att ha under smink. Hypoallergen och fri från parfym och nanopartiklar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sminkborstar

Sminkborstar från Browgame Cosmetics

Se alla produkter
Herrparfym

Herrparfym från Lagerfeld

Se alla produkter
Mascara

Mascara från Kokie Cosmetics

Se alla produkter
Djurgodis  tuggben

Djurgodis tuggben från Petgood

Se alla produkter