Sidan innehåller annonslänkar

360º Mineral Tolerance Fluid, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm

Beställ 360º Mineral Tolerance Fluid, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 360º Mineral Tolerance Fluid, 50 ml Heliocare Solskydd & Solkräm inom kategorin Solskydd Solkräm.

Produktinformation

50 ml, En lätt fluid med fysikaliskt filter SPF 50, som snabbt absorberas av huden och ger en matt silkeslen finish utan en vit hinna. Ger ett komplett skydd mot skadliga effekter av UVA- och UVB-strålning, synligt ljus (HEV) och infraröd strålning (IR).

Passar alla hudtyper och är optimal för en sensitiv hud eller hud som genomgått någon form av estetisk behandling. Sammansättningen bidrar även till att reparera solskador.

Produkten är icke-komedogen, vattenresistent och parfymfri. Applicera ett jämnt lager (2 mg/cm2 av huden) på området som ska exponeras för sol.

Återapplicera efter 2 timmar, eller efter bad för fullgott skydd. Skaka flaskan innan användning. .

Se gärna också

EVY Daily Face Mousse SPF30, 75 ml EVY Technology Solskydd & Solkräm

75 ml, EVY Daily Face Mousse SPF30 är ett dagligt skydd mot solskador och yttre föroreningar. En anti-age ansiktsmousse som förstärker hudens skyddsbarriär och förebygger tidiga ålderstecken. Daily Face Mousse är berikad bl.a med C- och E vitamin, hyaluronsyra och kollagen samt flera vårdande ingredienser som hjälper till att förebygga pigmentfläckar och för tidigt åldrande orsakat av solen. De aktiva ingredienserna, tillsammans med den unika hudvårdsteknologin, gör att huden får ett långvarigt och effektivt skydd mot miljömässig påverkan och fria radikaler som kan bildas av sol och föroreningar. EVY är kladdfri, lämnar ingen vit hinna och täpper inte till porerna. Den milda, allergitestade formulan hjälper till vid inflammationer, förebygger soleksem och är lämplig även för den med eksem eller acnehy. EVY passar alla hudtyper och går utmärkt att använda i hårbotten, på tunnare skägg och efter rakning. Den lätta formulan används med fördel under smink, då den även skyddar även mot smink som eventuellt kan irritera huden. EVY Daily UV Face Mousse fungerar utmärkt ensam men även över din ordinarie hudvård. EVYs grundformula har länge använts av hudläkare för att förstärka effekten av annan hudvård då formulan kapslar in aktiva ingredienser och för med dessa längre ner i hudlagret. För alla hudtyper SPF 30 Anti-age

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dagkräm

Dagkräm från Dermaceutic

Se alla produkter
Rengöringsborste

Rengöringsborste från LYKO

Se alla produkter
Bad

Bad från Bomb Cosmetics

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Kora Organics

Se alla produkter