Sidan innehåller annonslänkar

A.Vogel Apiforce 30 kapslar

Beställ A.Vogel Apiforce 30 kapslar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A.Vogel Apiforce 30 kapslar inom kategorin Superfood.

Produktinformation

Bidrottninggelé är binas naturliga sekret. Det är en proteinrik vätska som vanligtvis används för att mata drottningen i bikupan.

Bidrottninggelé är populärt i skönvårdsprodukter men fungerar lika bra från insidan. Bidrottninggelé innehåller nämligen näringsämnen som naturligt kollagen och pantotensyra.- Kollagen är det ämne som det finns mycket av i kroppen och som fungerar som stödvävnad till bland annat hudens bindväv.

Men med stigande ålder minskar hudens förmåga att bilda nytt kollagen. Det är den processen som gör att det bildas rynkor.

Se gärna också

Alpha Plus DetoxPlus 1st

Detox Plus är en 14 dagar lång reningskur och ett produktpaket som innehåller Mighty Greens, UltraClear Plus pH, Psylliumfröskal och Pau D’Arco-té. Detaljerade instruktioner medföljer.Mighty Greens 228gMighty Greens innehåller en blandning av näringsrika spannmålsgräs som korngräs, vetegräs, havregräs och råggräs samt de välkända algerna spirulina och chlorella. Produkten är komponerad för att ge ett rikligt tillskott av klorofyll samt polyfenoler och andra fytokemikalier. Mighty Greens innehåller även andra näringstäta ingredienser som bidrottningsgelé, sojalecitin, rödbeta, vindruvsskalextrakt och blåbärsblad.UltraClear Plus pH 966gUltraClear Plus pH är ett säkert och effektivt stöd för leverns avgiftningsfunktion. Innehållet är baserat på ris samt en särskild kombination av aminosyror, vitaminer och mineraler som stödjer leverns reningsfunktion.Psyllimfröskal 220gPsyllimfröskal “städar rent” i tarmen och håller magen igång under kuren. Fröskalen består av mer än 80 % fiber som sväller i tarmen och ger en ökad mättnadskänsla.Pau D’Arco 100gPau D’Arco är ett mycket uppskattat örtte från Sydamerika och kommer från innerbarken av två träd. Pau D’Arco har använts i århundraden av indianstammar i framför allt Peru och Bolivia.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ögonskugga

Ögonskugga från Viva la Diva

Se alla produkter
Läppglans

Läppglans från Burt´s Bees

Se alla produkter
Parfym

Parfym från Replay

Se alla produkter
Rumsdoft

Rumsdoft från Aesop

Se alla produkter