Sidan innehåller annonslänkar

A.Vogel Apiforce 90 kapslar

Jämför produkt A.Vogel Apiforce 90 kapslar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A.Vogel Apiforce 90 kapslar i kategorin Superfood här hos oss.

Produktinformation

Bidrottninggelé är binas naturliga sekret. Det är en proteinrik vätska som vanligtvis används för att mata drottningen i bikupan.

Bidrottninggelé är populärt i skönvårdsprodukter men fungerar lika bra från insidan. Bidrottninggelé innehåller nämligen näringsämnen som naturligt kollagen och pantotensyra.- Kollagen är det ämne som det finns mycket av i kroppen och som fungerar som stödvävnad till bland annat hudens bindväv.

Men med stigande ålder minskar hudens förmåga att bilda nytt kollagen. Det är den processen som gör att det bildas rynkor.- Pantotensyra är en B-vitamin som bidrar till normal hud, hår och naglar .

Se gärna också

Rawpowder Macapulver Röd 200 g EKO

Maca, som odlas högt i de peruanska Anderna, är en växt med högt anseende av människor som lever i naturen. Känd i hela världen tack vare den enorma mängd näringsämnen den ger. Rawpowders Macapulver är populärt bland kunder i alla åldrar, även idrottare i alla klasser.Maca, eller Lepidium meyenii, härstammar från en växt som finns i högt belägna områden i peruanska Anderna. För 2000 år har det varit en viktig del av den lokala kosten i Peru och Bolivia. Nästan varje del av växten utnyttjas. Rötterna till Maca kokas till en söt vätska eller gröt, de jäses till öl, och bladen äts råa. Under den spanska koloniserings perioden var Maca så uppskattad att den användes som en form av valuta. Historien berättar hur Incafolket konsumerade Maca innan strid för att öka sin styrka. Rawpowders Maca har odlats ekologiskt i Peru på en höjd på över 4000 meter.Maca har ett högt näringsinnehåll. Den innehåller 10% protein, 60% kolhydrater, och 9% kostfiber. Det har också en hög koncentration av viktiga mineraler, bland annat selen, kalcium, magnesium och järn och ett stort antal naturligt förekommande fytokemikalier. Maca innehåller också Omega-6 och Omega-9-fettsyror, linolensyra och oljesyra, och dess protein är sammansatt av 19 aminosyror. Dessa inkluderar 7 av de 8 essentiella aminosyrorna - de som vi behöver i vår kost men kan inte bilda själva och måste skaffa från vår mat.Maca pulvret har vunnit Platinum Award priset för bästa ekologiska superfood 2011 . Maca ger styrka, uthållighet och bättre libido.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skäggvård

Skäggvård från Mr Bear Family

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från MISSHA

Se alla produkter
Parfym

Parfym från Tom Ford

Se alla produkter
Gellack

Gellack från Depend

Se alla produkter