Tandvärk

2 Produkter
I kategorin Tandvärk finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Tandvärk så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Tandvärk

Hitta produkter inom kategorin Tandvärk till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Tandvärk.

Tandvärk är värk i tänderna. Det kan uppkomma vid till exempel karies, uppkommande av visdomständerna, tandköttsinflammation eller tandpressning. Tandvärk kan vara mycket smärtsamt. Vilken typ av behandling som är lämpligast vid tandvärk, beror i mångt och mycket på hur pass allvarlig tandvärken är. Receptfria värktabletter kan lindra symptomen vid kortvarig tandvärk, men så småningom bör ändå en tandläkare uppsökas. En tandläkare kan ge en mer långsiktig behandling mot tandvärk i form av rotfyllning eller tandutdragning. I de fall då tandvärken beror på en tandinfektion som brutit ner tandroten och resulterat i feber och svullnad, kan antibiotika krävas för att behandla tandinfektionen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Iprensa mjuka kapslar 400 mg 20 st