Tissot PRX

10 Produkter
Här finns produkter i kategorin Tissot PRX. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Tissot PRX. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Tissot PRX.
Sortera

Tissot PRX

Hitta produkter inom kategorin Tissot PRX till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Tissot PRX.

Tissot är en välrenommerad klocktillverkare som grundades år 1853 i staden Le Locle i Schweiz av Charles-Felicien Tissot och hans son Charles-Emile Tissot. Tissot har sedan 1850-talet arbetat aktivt för att förena banbrytande tekniska lösningar med traditionell Schweizisk urmakartradition. Tissot är officiell tidtagare för NBA, FIBA, Tour de France, Giro d'Italia, La Vuelta, UCI, MOTOGP, FIM Superbike, EPCR, Guiness Six Nations, TOP14, IIHF Ice Hockey, Swiss Ice Hockey Federation och Asian Games. Sedan 1985 är Tissot en del av The Swatch Group, världens största producent och distributör av klockor.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
TISSOT PRX Automatic Chronograph 42mm