A-Derma Cutalgan Refreshing Spray 100 ml

Jämför produkt A-Derma Cutalgan Refreshing Spray 100 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A-Derma Cutalgan Refreshing Spray 100 ml i kategorin Torr hårbotten här hos oss.

Produktinformation

Intensivt lugnande och uppfriskande spray för hud med känsla av obehag. Känslig hud kan kännas irriterad, stram, kliande och överhettad vilket försvagar huden ytterligare. Obehagen kan till och med kännas smärtsamma.

Cutlgan Refreshing Spray lindrar symptomen med en kylande och lugnande effekt tack vare ett extrakt från lian.A-Derma Cutalgan Refreshing Spray är till för både vuxna och barn. Sprayen kan användas i ansiktet, på kroppen, i hårbotten och yttre intimområden.Testad under dermatologisk, pediatrisk och gynekologisk kontroll inklusive hud med atopiska och/eller fjällande tendenser. .

Se gärna också

Dexem Head Vid Eksem & Irritation i hårbotten 100 ml -15%

För den som har eksem och hudirritationer i hårbotten kan det vara svårt att hitta en kräm som är effektiv samtidigt som den håller hår och hårbotten fräsch. Dexem Head lotion är speciellt utvecklad för att motverka hudirritation och eksem i hårbotten, utan att göra håret fett eller kladdigt. Dexem bekämpar effektivt de bakterier som angriper huden vid irritation och hjälper huden att återfå sitt friska tillstånd. Dexem motverkar infektion, lindrar klåda och eksem samt förhindrar att problemen sprider sig.Smidig förpackning som underlättar applicering.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Flerpack Deodorant

Flerpack Deodorant från Hugo Boss

Se alla produkter
Ansiktsmask

Ansiktsmask från It'S SKIN

Se alla produkter
Rouge

Rouge från Doll Face

Se alla produkter
Ansiktsvård

Ansiktsvård från ANNEMARIE BÖRLIND

Se alla produkter