Sidan innehåller annonslänkar

A-Derma Exomega Control Spray

Beställ A-Derma Exomega Control Spray på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten A-Derma Exomega Control Spray inom kategorin Torr irriterad hud.

Produktinformation

Mjukgörande spray från A-Derma för torr till mycket torr och irriterad hud. Dämpar irritation i huden orsakad av hudtorrhet.

Kan användas från nyfödda.Baserad på extrakt från Rhealba® Havreskott vilket reducerar rodnad, irritationer och klåda orsakad av hudtorrhet samt har mycket bra fuktbindande egenskaper. Innehåller Filaxérine® som är ett patenterat komplex med Omega 6 och extrakt från bidrottninggelé som bygger upp den skadade hudbarriären.

Innehåller även Vitamin B3/Niacinamid som stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Mycket lätt att applicera genom att spraya på huden och den går snabbt in i huden.

Se gärna också

Bepanthen Salva 100 g -5%

Bepanthen både skyddar, vårdar och mjukgör en torr och känslig hud. Den passar speciellt bra för att vårda huden hos ditt spädbarn och du kan med fördel använda den efter blöjbyte.Salvan lägger sig som ett skyddande lager samtidigt som den fortfarande låter huden andas. Den lugnar där huden känns irriterad och mjukgör torra och nariga områden. Du kan även smörja den på torra läppar, vid lindrig solsveda eller på bröstvårtorna efter amning.Bepanthen salva är oparfymerad och fri från både konserveringsmedel och färgämnen. Den innehåller Dexpantenol som omvandlas till vitamin B5 (pantotensyra) i huden. Vitamin B5 främjar uppbyggandet av det yttre hudlagret.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Säker ute

Säker ute från Springyard

Se alla produkter
Rakning

Rakning från BIC

Se alla produkter
Rouge

Rouge från Clinique

Se alla produkter
Serum  Ansiktsolja

Serum Ansiktsolja från Loelle

Se alla produkter