2-pack Batiste Dry Shampoo Original Stor 200ml

Beställ 2-pack Batiste Dry Shampoo Original Stor 200ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2-pack Batiste Dry Shampoo Original Stor 200ml inom kategorin Torrschampo.

Produktinformation

Batiste torrschampo är den perfekta produkten som omedelbart rengör och fräschar upp ditt hår mellan tvättarna. Batiste torrschampo finns i flera olika sorter, är lätta att applicera och ger ditt... .

Se gärna också

LYKO Dry Shampoo Black 200 ml

Varje gång du tvättar håret med schampo så tar du inte bara bort smuts, du tar även bort en massa goa, skyddande fetter och bra saker som håret gillar. Genom att använda ett FANTASTISKT torrschampo låter du håret vara i fred men du känner dig ändå fräschiluring! Mums! Alla produkter I Lykos hårsortiment har vi gjort själva. Alltså vi har inte tagit färdiga formulas utan vi har läst på, utvecklat, testat, gjort om, testat igen och tweakat på receptet för den ultimata perfektionen. Lyko är en frisörfamilj vars hantverk sträcker sig tillbaka till 1952, så we know this. Tusentals kunder har passerat våra saxar och vi VET hur viktigt ett riktigt bra torrschampo är. Så därför har vi har utvecklat Black Dry Shampoo. Black är till för alla svarta eller riktigt mörka hårfärger - eller snygga ombres ELLER för dig som vill tona ner en utväxt innan det är dags för färgning. Black Dry Shampoo ger lite naturlig volym och umph till håret samtidigt som det reducerar den där läskiga feta känslan en kan få från hårbotten några dagar efter hårtvätt. Ett härligt tips är att även testa ett torrschampo i helt rent hår, för en ”dagen efter-känsla” (när håret är sådär ”perfekt”), jättebra för dig som har lite så glidigt hår och du behöver lite textur och håll. När du använder Black Dry Shampoo är det viktigt att du skakar flaskan noga så du hör kulan hoppa runt och sedan spraya där du vill ha det. Låt det torka någon minut SEN borstar du ur det. Då blir ditt hår HELT MAGISKT! Doften är lite päronpersikafräsh. En bonus: 100% veganskt!
LYKO Dry Shampoo Black 200 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Förband

Förband från Mölnlycke Health Care

Se alla produkter
Rumsdoft

Rumsdoft från Rituals

Se alla produkter
BBCCDD-Cream

BBCCDD-Cream från Juice Beauty

Se alla produkter
Bebis och småbarn

Bebis och småbarn från IC Enterprises AB

Se alla produkter