Träning Vikt

3 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Träning Vikt så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Träning Vikt så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Träning Vikt

Hitta produkter inom kategorin Träning Vikt till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Träning Vikt.

Träning är metodiska övningar i syfte att förbättra någon färdighet. Ofta avses fysisk träning, men det kan även vara mental träning. Med fysisk träning avses ofta att öka i styrka och få större muskelmassa, att förbättra hälsa, eller att bli bättre på en idrottsgren man utövar. Sådan träning kan indelas i funktions-, styrke- och motionsträning. Andra typer av träningsinriktningar är viktminskande, viktunderhållande, sjukgymnastik, fritidsträning och yrkesmässig elitträning. Fysisk aktivitet är ett vidare begrepp än träning. Exempelvis brukar lågintensiv muskelaktivitet och energiomsättning som långsamma promenader och hushållssysslor ofta räknas som fysisk aktivitet men inte träning, medan power walking och stavgång brukar räknas som träning. Vid organiserad träning förekommer ofta inlärning av de moment som ska utföras under träningen. Som regel är nybörjarens inlärning intuitiv, och handlar om att bekanta sig med miljön och eventuella redskap som ska användas. När det gäller fysisk träning eller träning av något som kräver motoriska färdigheter, sker en motorisk inlärning genom träningen. Träningspass inleds ofta med uppvärmning och avslutas ofta med stretching. Den motoriska inlärningen vid träning ökar ju mer strukturerat och analytiskt den som tränar förhåller sig till målsättningar och utvärderingar av sin prestation.Träning kan ha viktminskande effekt, eftersom all aktivitet förbränner energi. En person med allvarliga sjukdomar, upptäckta eller inte, kan ha träningsintolerans och inte orka träna hårt.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Rehband Knäskydd Small