Träningskläder

18 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Träningskläder så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Träningskläder så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Träningskläder

Hitta produkter inom kategorin Träningskläder till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Träningskläder.

Träningskläder är kläder som är särskilt utformade för fysisk träning. De kan till exempel vara vattenavvisande eller särskilt lätta, så kallade funktionskläder i material som andas och leder bort fukt från koppen. Träningskläder kan vara tillverkade i natur- eller syntetmaterial. Vanligt är träningsoverall. Det finns många tillverkare av träningskläder såsom exempelvis Nike, Adidas, Reebok och Puma AG. Flera sportkedjor tillverkar också sina egna träningskläder, t.ex. SOC (Stadium) och Pro touch (Intersport). Många människor tränar också fortfarande i vardagskläder och bomullströjor.[källa behövs]

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Topstrap Sport-BHOriginal svart storlek 80B