Trosskydd

5 Produkter
Artiklar från Trosskydd finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Trosskydd. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Trosskydd

Hitta produkter inom kategorin Trosskydd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Trosskydd.

Trosskydd är en engångs- eller flergångsartikel som används för att skydda damunderkläder mot oönskad nerfläckning av flytningar eller menstruationsblod. Det bör inte förväxlas med en binda, då trosskydd är mycket tunnare och inte har lika stor absorptionsförmåga. Ett trosskydd består av ett absorberande material och ibland ett ytmaterial och en vätskeavstötande baksida. Någon form av anordning för att fästa trosskyddet i trosan är också vanlig. Denna kan bestå av en klisterremsa eller vingar med tryckknappar. När trosskydd används som mensskydd kombineras det ofta med en tampong eller menskopp under dagar med mycket blödning. Under dagar med lättare blödning kan ett trosskydd räcka.Engångsvarianter är tillverkade av cellulosamaterial medan återanvändningsbara bindor till exempel kan vara gjorda av bomull, flanell eller frotté. Tygtrosskydden tvättas efter användning medan engångsskydd ska kastas. De får inte spolas ned i toaletten eftersom det kan orsaka stopp.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Imse Active Trosskydd Small Pink Hoop 3 st