Vassleprotein

80 Produkter
I kategorin Vassleprotein finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Vassleprotein så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Vassleprotein

Hitta produkter inom kategorin Vassleprotein till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Vassleprotein.

Vassleprotein (engelska: whey protein) utgör ca 20 % av det totala proteininnehållet i komjölk och definieras som de proteiner som förblir lösliga i mjölkserum eller vassla efter att kaseinerna har fällts ut vid pH 4,6 vid 20°C. Vassleproteiner består av β-laktoglobulin, α-laktalbumin, serumalbumin, immunoglobuliner och proteos-peptoner. Vid ostframställning blir vassleproteinerna kvar i vasslen (engelska: whey). Vassleprotein i pulverform marknadsförs som kosttillskott, framför allt som proteintillskott för kroppsbyggare.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Great Earth Proteinpulver Päron 750 g