Vibrator G-punktsvibrator

3 Produkter
I kategorin Vibrator G-punktsvibrator finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Vibrator G-punktsvibrator så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Vibrator G-punktsvibrator

Hitta produkter inom kategorin Vibrator G-punktsvibrator till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Vibrator G-punktsvibrator.

Vibrator är en teknisk anordning som alstrar vibration. Vibratorer används i bland annat mobiltelefoner, handkontroller till spelkonsoler och massage. I det sistnämnda fallet används vibratorn ofta som ett sexuellt hjälpmedel. Den vanligaste vibratorkonstruktionen är en elmotor vid vars axel en asymmetrisk tyngd är fäst. När denna snurrar uppstår obalans och därmed vibrationer.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Winyi Kitty Egg Vibrator med fjärrkontroll