Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Level Up Mascara 900

Beställ 3INA The 24h Level Up Mascara 900 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 24h Level Up Mascara 900 inom kategorin Volymmascara.

Produktinformation

Lyft upp ögonfransarna mot molnen med vår eviga maskara! Extrem volym och definition med panoramaeffekt för att få den sexigaste looken hela dagen!Följ dessa 3 grundläggande steg för att applicera din maskara och ta den till nästa nivå! 1 Titta upp mot himlen.

2. Placera borsten vid ögonfransarnas rot och forma den fram och tillbaka för extra volym.

3. Fortsätt dra upp till ögonfransarnas spets 8 ml3INA The 24h Level Up Mascara 900 .

Se gärna också

MAC Cosmetics Online Excl Hero Nano Kit -8%

Ett kit från MAC som innehåller tre bästsäljare.Det matta läppstiftet Velvet Teddy – den ikoniska produkten som gjorde MAC berömt. Den här rika, högpigmenterade formulan har en behaglig matt finish som ger ett långvarigt resultat omedelbart. Den unika formulan ger den perfekta matta finishen utan att krackelera eller torka ut dina läppar - en av många anledningar till att detta är vårt bästsäljande läppstift världen över!Prep + Prime FIX + är en fuktgivande ansiktsspray och primer som friskar upp huden och fixerar din makeup. Fix+ ansiktsspray och primer är fullspäckad med vitaminer och mineraler. Den innehåller dessutom gurka, grönt te och kamomill som håller huden fräsch hela dagen - plus att den har mängder av olika användningsområden. Du kan använda den till att återfukta huden innan du lägger makeup på morgonen, spraya lite under dagen ovanpå din makeup för att återfukta huden och fräscha upp makeupen för ett fint resultat. Dessutom kan Fix+ ansiktsspray och primer användas till att intensifiera ögonskugga eller förbättra din makeup genom att få rouge, foundation och puder att blanda sig bättre.In Extreme Dimension Mascara 3D Black ger långa och vackra ögonfransar redan efter en applicering. Denna mascara är en av MAC Cosmetics bästsäljande mascaror då den ger fina, böjda fransar samtidigt som varje frans får massvis av längd och en djupsvartfärg. Färgen innehåller extra svarta pigment som ger fransarna en intensiv och fin look. Borsten ser till att varje frans sveps in i pigmentrik färg utan att klumpa sig. Borsten separerar fransarna och kommer även åt de allra minsta för att skapa volym och lyft. In Extreme Dimension Mascara 3D Black är oftalmologiskt testad och utvecklad så att den passar alla typer av ögon och hud.
MAC Cosmetics Online Excl Hero Nano Kit

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brun utan sol

Brun utan sol från Sun Mist

Se alla produkter
Silverschampo

Silverschampo från Goldwell

Se alla produkter
Rouge

Rouge från Barry M

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från MOP

Se alla produkter