Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Color Mascara 482

Beställ 3INA The Color Mascara 482 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Color Mascara 482 inom kategorin Volymmascara.

Produktinformation

Normalisera färgade fransar!Med sina livfulla färger ger Color Mascara volym till dina fransar och låter dig uttrycka dig själv Looks talk!AnvändningApplicera med en sicksackrörelse från ögonfransarnas rötter och ut i topparna.14 ml3INA The Color Mascara 482

Se gärna också

MAC Cosmetics Online Excl Hero Nano Kit -8%

Ett kit från MAC som innehåller tre bästsäljare.Det matta läppstiftet Velvet Teddy – den ikoniska produkten som gjorde MAC berömt. Den här rika, högpigmenterade formulan har en behaglig matt finish som ger ett långvarigt resultat omedelbart. Den unika formulan ger den perfekta matta finishen utan att krackelera eller torka ut dina läppar - en av många anledningar till att detta är vårt bästsäljande läppstift världen över!Prep + Prime FIX + är en fuktgivande ansiktsspray och primer som friskar upp huden och fixerar din makeup. Fix+ ansiktsspray och primer är fullspäckad med vitaminer och mineraler. Den innehåller dessutom gurka, grönt te och kamomill som håller huden fräsch hela dagen - plus att den har mängder av olika användningsområden. Du kan använda den till att återfukta huden innan du lägger makeup på morgonen, spraya lite under dagen ovanpå din makeup för att återfukta huden och fräscha upp makeupen för ett fint resultat. Dessutom kan Fix+ ansiktsspray och primer användas till att intensifiera ögonskugga eller förbättra din makeup genom att få rouge, foundation och puder att blanda sig bättre.In Extreme Dimension Mascara 3D Black ger långa och vackra ögonfransar redan efter en applicering. Denna mascara är en av MAC Cosmetics bästsäljande mascaror då den ger fina, böjda fransar samtidigt som varje frans får massvis av längd och en djupsvartfärg. Färgen innehåller extra svarta pigment som ger fransarna en intensiv och fin look. Borsten ser till att varje frans sveps in i pigmentrik färg utan att klumpa sig. Borsten separerar fransarna och kommer även åt de allra minsta för att skapa volym och lyft. In Extreme Dimension Mascara 3D Black är oftalmologiskt testad och utvecklad så att den passar alla typer av ögon och hud.
MAC Cosmetics Online Excl Hero Nano Kit

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Primer

Primer från J. Cat Beauty

Se alla produkter
Concealer

Concealer från Glo Skin Beauty

Se alla produkter
Hushållstillbehör

Hushållstillbehör från Skosh

Se alla produkter
Bad

Bad från Palmetten

Se alla produkter