Sidan innehåller annonslänkar

4 Step Face Care, 309 ml Australian Bodycare Ansikte

Jämför produkt 4 Step Face Care, 309 ml Australian Bodycare Ansikte online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 4 Step Face Care, 309 ml Australian Bodycare Ansikte i kategorin Ansikte här hos oss.

Produktinformation

309 ml, Ansiktspaketet, med 4 produkter för daglig rengöring och vård av huden, innehåller ansiktsrengöring, skin tonic, ansiktskräm och en penna mot finnar, som med hjälp av rengörande Tea Tree Oil motverkar oren och fet hud i ansiktet. Face Wash avlägsnar skonsamt makeuprester, överskottstalg och annan smuts från huden.

Face Tonic fungerar som daglig djuprengöring av hudens porer så att pormaskar och finnar effektivt motverkas. Face Cream används som daglig fuktgivare och tillför näring och vård till huden efter rengöring av ansiktet.

Spot Stick är första hjälpen när du får finnar och pormaskar och ska appliceras direkt på orenheten.Produkterna i ansiktspaketet är dermatologiskt testade och kan användas på alla hudtyper. Produkterna är särskilt effektiva för fet hud med finnar och pormaskar, men kan också med fördel användas för torr eller vanlig hud för att förebygga bakterier och finnar. .

Produkter från kända varumärken
Vax

Vax från Loreal Paris

Se alla produkter
Dagkräm

Dagkräm från Mádara

Se alla produkter
Puder

Puder från LYKO

Se alla produkter
Multivitamin

Multivitamin från Mivitotal

Se alla produkter