Alla inlägg

Varför använda toner

Varför använda toner

Toner är vetenskapligt bästa sättet att snabbt och smidigt ge en återfuktande boost till huden och det hjälper också att ta bort redan döda hudceller. Huden kommer att kunna absorbera dina hudprodukter på ett bättre sätt efter användningen av toner.

Läs mer
Använd rätt serum för dig

Använd rätt serum för dig

Ett serum är en gulaktig transparent vätska som blir resultatet efter att man låtit blod koagulera och sedan avlägsnat blodkroppar och koagulationsproteiner. Serum innehåller proteiner, bland annat antikroppar.

Läs mer
Varför får man klåda?

Varför får man klåda?

Klåda är en känsla där huden signalerar om att begära kliande. Exempel på orsaker kan vara insektsstick, myggbett eller allergi, vilket får hudens nervsystem att skicka signaler om irritation. Oftast handlar klåda om ett symtom i huden, och gäller då någon form av stimulering av de fria nervändsluten (nociceptorer) i överhuden. Klåda i näsa, ögon och öron kan också förekomma och kan orsakas av allergisk rinit.

Läs mer
Fina härligt doftande parfymer från Ariana Grande

Fina härligt doftande parfymer från Ariana Grande

Parfymer från Ariana Grande är både snygga och väldoftande och passar utmärkt för att utöka din samling parfymer. Chansen är mycket stor att det blir en ny favorit. Det är inte alla gånger man gillar en parfym vid första intrycket. När det kommer till att testa nya parfymer så ska man gärna ge doften en eller två chanser innan man drar några slutsatser.

Läs mer
Åtta schyssta värmeverktyg från Babyliss

Åtta schyssta värmeverktyg från Babyliss

Vem har inte provat ett dussin olika värmeverktyg utan att den riktigt gjort det du var ute efter. Det tar nästan emot att erkänna att det inte finns några direkt genvägar utan att prova sig fram i djungeln av alla produkter. En hårfön eller locktång är inte bara individuellt för ens hårkvalitet eller hårtyp, det är också beroende på stil och vad man vill åstadkomma med ett värmeverktyg.

Läs mer