Sidan innehåller annonslänkar

, Glo Skin Beauty Ansiktsmask

Beställ , Glo Skin Beauty Ansiktsmask på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten , Glo Skin Beauty Ansiktsmask inom kategorin Ansiktsmask.

Produktinformation

Phyto-Active Conditioning Oil är en snabbabsorberande hudvårdande ansiktsolja som mjukgör fina linjer på mogen hud. Med högteknologiska skyddande stamceller ger den dig även mycket fin lyster och är även bra mot extremt torr hud.

Droppa några droppar i handen, massera in i huden och avsluta med moisturizer. Du kan även blanda den direkt med din moisturizer. .

Se gärna också

Vitalemon Sparkling Powder, 12 g Mizon Ansiktsmask -20%

12 g, Ge din hud en express-detox med Mizon's Vitalemon Sparkling Powder. Denna brusande ansiktsmask är egentligen inget "mask", utan istället för att du applicerar den på det traditionella sättet så "splashar" du den över huden för att omedelbart rensa huden från orenheter och toxiner. Vitalemon Sparkling Powder består utav två påsar innehållandes två olika sorters pulver, och vid användning mixas dessa två pulver i en skål med rumstempererat vatten. Askorbinsyra (C-vitamin), citronsyra och bikarbonat reagerar då med varandra och skapar kolsyra, pulvermixen börjar brusa. Dessa vitamin- och antioxidantrika ingredienser verkar vitaliserande och spänstgivande på huden samtidigt som det kolsyrade vattnet rengör på djupet och löser upp talg och smuts i porerna. Citronvatten och havtorn har en uppklarnande effekt på hudtonen och tillför antioxidanter för en ökad lyster. Olja från citronskal kontrollerar talgproduktionen medan panthenol, allantoin och aloe vera återfuktar och mjukgör. Vitalemon Sparkling Powder är en uppfriskande, uppiggande ansiktsmask som på endast ett par minuter bidrar till en klarare och friskare hud med ökad lyster. Ett måste i allas badrumsskåp! Detoxande Lystergivande Passar alla hudtyper Vitaliserande Skyddande Innehåll: 12 g + 17 g (14-pack)AnvändningFyll en större skål eller handfat med ljummet vatten, addera sen till påse #1 och vänta tills det har lösts upp. Addera sen påse #2 och badda och massera ansiktet med det brusande citronvattnet. Du kan även doppa hela ansiktet i vattnet i 1-2 minuter (andas emellanåt givetvis) och använda det som en "vattenmask". När du är klar, skölj inte av utan klappa istället in resterande vätska som är kvar på huden tills den är torr. Följ upp med din vanliga hudvårdsrutin, essence, serum, fuktkräm etc.IngredienserObservera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dagkräm

Dagkräm från Medik8

Se alla produkter
Ansiktsvatten

Ansiktsvatten från Florence By Mills

Se alla produkter
Eyeliner  Kajal

Eyeliner Kajal från Milani

Se alla produkter
Serum

Serum från Glow Hub

Se alla produkter