ACO

ACO Hair Care Moist & Repair Conditioner Återfuktande Balsam 200 ml

Beställ ACO Hair Care Moist & Repair Conditioner Återfuktande Balsam 200 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ACO Hair Care Moist & Repair Conditioner Återfuktande Balsam 200 ml inom kategorin Balsam.

Produktinformation

Ett vårdande och reparerande hårbalsam som både återfuktar ditt hår och ger det näring. Bidrar till att återuppbygga strukturen i skadat hår.

Balsamet innehåller bland annat växtbaserade oljor som ger håret en naturlig glans och en härligt frisk känsla, liksom återuppbyggande och näringsgivande ceramider. Håret känns mjukare, slätare och mer glansigt.ACO Moist & Repair Conditioner är ett effektivt och milt balsam som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande, färgbevarande och återuppbyggande effekt på hårstråna.

Formulan är mjuk med en mild doft. Vegansk och dermatologiskt testad. .

Se gärna också

Moisture & Shine Conditioner, 75 ml weDo Conditioner - Balsam

75 ml, Reder direkt ut håret och gör det mjukt och glansigt. Helt utan silikon! Innehåller naturligt aktiverat rooibos-extrakt. Bevarar hårets färgintensitet.Fördelar: - Vegansk formel som inte är testad på djur.- Professionella resultat som passar färgat hår- Formel med 95 procent naturligt ursprung- En minimalistisk formel som skapats i professionella hårvårdslaboratorium- Innehåller varken silikon eller artificiella färgämnen.- Innehåller Ecocert-certifierad rooibos - Dermatologiskt testat- Plasttuben är 50 procent återvunnen och återvinningsbar.- Reder direkt ut håret och gör det mjukt och glansigt.Resultat: - Tovor reds ut och håret blir mjukt och glansigt samtidigt som färgintensiteten bevaras.Power claim: - Effektiva produkter för vackert hårConcerns: - Tovigt, strävt och matt hårDoft: - Dewy PetalsAnvändning: Du behöver inte mycket! Applicera i rent, fuktigt hår (inte i hårbotten) och fördela jämnt. Skölj noggrant.Varumärkes beskrivning: weDo är ett nytt ett varumärke för professionella hår- och hudprodukter som drivs av ett engagemang att vi tillsammans kan skapa en vackrare och mer hållbar framtid för oss alla och vår planet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hårsnoddar  hårspännen

Hårsnoddar hårspännen från Amelie Soie

Se alla produkter
Första hjälpen

Första hjälpen från Hartmann-Scandicare AB

Se alla produkter
Nagellack

Nagellack från Kokie Cosmetics

Se alla produkter
Hudkräm  bodylotion

Hudkräm bodylotion från Weleda

Se alla produkter