Sidan innehåller annonslänkar

3INA The Tinted Moisturizer SPF36 665

Beställ 3INA The Tinted Moisturizer SPF36 665 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The Tinted Moisturizer SPF36 665 inom kategorin BBCCDD-Cream.

Produktinformation

Har du någonsin drömt om en hud som håller ansiktet återfuktat? Här är den perfekta matchen för dig! Vår färgkräm för att åtgärda dina hudfel i åtta olika toner Håll din hud återfuktad och skyddad från solen.

Gradera pennan med den perfekta längden för din skapelse. Använd en nyans för en avslappnad look eller kombinera flera av dem för att skapa multiskuggor.

Se gärna också

ICONIC London Super Smoother Blurring Skin Tint Golden Rich

En lättviktig, superåterfuktande skin tint som ger ett felfritt, satin-matt resultat som ser ut som riktig hud och som ger en långvarig finish i upp till 12 timmar.Super Smoother överbryggar klyftan mellan hudvård och smink och återfuktar som en hjälte samtidigt som den ger en lätt till medelhög täckning med en airbrush-effekt och "din hud fast bättre"-resultat. Den ultralätta färgen smälter sömlöst in i huden - suddar ut porer, mörka fläckar och ojämn struktur för en superlätt bas som har en satin-matt finish med en antydan till glow. Denna oslagbara bas jämnar inte bara ut huden omedelbart, utan förbättrar också din hy över tid - tack vare en cocktail av aktiva ingredienser som återfuktar, fyller ut, främjar fasthet och mjukgör huden. Huvudingredienser: Växtbaserade aminosyror (även kallat veganskt kollagen!) - återfuktar och vårdar huden för ett slätare och fylligare utseende.Ärtextrakt - främjar hudens elasticitet och fasthet för en hud som ser ungdomlig och frisk ut. Persikoblommesextrakt - skyddar huden mot de skadliga effekterna av fria radikaler (som föroreningar).Användning:Den silkeslena formulan kan appliceras på egen hand med hjälp av en pensel, beauty blender eller med fingertopparna (din kroppsvärme hjälper till att värma upp och "smälta" produkten innan du blendar in den i huden för jämn täckning!). Skaka alltid flaskan först! För en hy som lyser upp innifrån rekommenderas att du applicerar ICONIC Underglow Primer över hela ansiktet först, innan du blendar ut Super Smoother ovanpå. Den perfekta basen med ICONIC-produkter:För dagar då huden ser lite tråkig ut kan du skapa en PERFEKT hy med vår GLOW-TO ICONIC-kombination.1. Applicera först Under Glow Blurring Primer2. Smörj ut 1-2 pumpar Radiance Booster över hela ansiktet 3. Avsluta med ett tunt lager Super Smoother.30 ml
ICONIC London Super Smoother Blurring Skin Tint Golden Rich

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Spel

Spel från Nicotext

Se alla produkter
Vårdande produkter

Vårdande produkter från Bumble & Bumble

Se alla produkter
Ansiktsrengöring

Ansiktsrengöring från Nuxe

Se alla produkter
Serum  Ansiktsolja

Serum Ansiktsolja från Decléor

Se alla produkter