Åtta schyssta värmeverktyg från Babyliss

Åtta schyssta värmeverktyg från Babyliss

Vem har inte provat ett dussin olika värmeverktyg utan att den riktigt gjort det du var ute efter. Det tar nästan emot att erkänna att det inte finns några direkt genvägar utan att prova sig fram i djungeln av alla produkter. En hårfön eller locktång är inte bara individuellt för ens hårkvalitet eller hårtyp, det är också beroende på stil och vad man vill åstadkomma med ett värmeverktyg.

1. Babyliss Airbrush - Big Hair Dual AS952E

Roterande varmluftsborste för en lyxig blow-dry finish :Det keramiska borsthuvudet roterar medan de mjuka borsten greppar tag i, slätar ut och formar håret efter dina behov. Jontekniken minskar&hellip:

Läs mer

2. Babyliss C338E Pro 180 Sublim Touch Curling Iron 38mm

Babyliss Sublim&rsquo: Touch är den professionella locktången för stora lockar. Locktången har en diameter på 38 mm och passar utmärkt för att skapa medelstora till stora lockar. Sublim&rsquo: touch&hellip:

Läs mer

3. Babyliss Curling Iron - Ceramic Brush 271CE

Locktången som ger dig snabbt och smidigt små lockar.  :Keramisk locktång som är 16 mm i diameter, perfekt för små lockar. Toppen är värmisolerad så att du inte riskerar att bränna dig och&hellip:

Läs mer

4. Babyliss Curling Iron - Curl Secret 2 C1300E

Med Curl Secret Ionic 2 kan alla skapa fantastiska lockar helt automatiskt!Med patenterad Auto Curl&trade:-teknik möjliggörs ett snabbt och enkelt sätt att få långvariga vackra lockar, håret dras&hellip:

Läs mer

5. Babyliss Hair Waver - The Crimper 2165CE

Våffeltång i full storlek är det perfekta verktyget för att skapa volym och perfekt definierad och långvarig strukturVåffeleffekten är unik och kan inte replikeras av andra stylingprodukter. Med&hellip:

Läs mer

6. Babyliss Hairdryer - Travel Dry 2000 5344E

Torka håret snabbt oavsett var du befinner dig : :En kompakt hårfön med 2 000 W effekt och omkopplingsbar nätspänning som torkar håret snabbt både hemma och borta.  :Lätt att hålla&hellip:

Läs mer

7. Babyliss Multistyler 10-in-1 - MS22E

Style Mix är en multistyler med ett unikt system för byte av plattor och 8 olika tillbehör vilket gör att du kan göra många olika frisyrerVälj t ex mellan en locktång för dubbla lockar, vågor,&hellip:

Läs mer

8. Babyliss Smoothing Heated Brush - HSB101E

BaByliss uppvärmda plattborste garanterar ett snabbt och fantastiskt resultat!Att platta håret har aldrig varit enklare!Plattborsten fungerar som en vanlig borste men är utrustad med ett keramiskt uppvärmningssystem&hellip:

Läs mer