Fina härligt doftande parfymer från Ariana Grande

Fina härligt doftande parfymer från Ariana Grande

Parfymer från Ariana Grande är både snygga och väldoftande och passar utmärkt för att utöka din samling parfymer. Chansen är mycket stor att det blir en ny favorit. Det är inte alla gånger man gillar en parfym vid första intrycket. När det kommer till att testa nya parfymer så ska man gärna ge doften en eller två chanser innan man drar några slutsatser. Vissa parfymer har speciella dofter som man allt eftersom lär sig att tycka om. Så ett tips är att prova på och utforska vilken parfym som du själv trivs bäst med.

1. Ariana Grande Ari Edp 50ml

Ari by Ariana Grande är en parfym inspirerad av sångerskans sprudlande och varma personlighet. Denna doft är läcker, sexig och ungdomlig. Ari är Arianas första parfym och innehåller söta, blommiga,&hellip:

Läs mer

2. Ariana Grande Moonlight Edp 50ml

Ariana Grande Moonlight edP är en förförisk och fascinerande parfym. MOONLIGHT-doften förkroppsligar Arianas självförtroende, optimistiska energi och djärva scennärvaro. En förtrollande symbol&hellip:

Läs mer

3. Ariana Grande Sweet Like Candy Edp 100ml

SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande visar en ny sexig sida av denna popstjärnas självförtroende och stil, som är under ständig utveckling. Som en förlängning av hennes eget personliga uttryck bär&hellip:

Läs mer

4. Ariana Grande Thank U Next Edp 50ml

Thank U Next är en söt och fruktig doft av popsångerskan Ariana Grande. Inspirerad av hit låten Thank U Next är denna doft en flirtig och karaktärsrik doft. Toppnoter: Hallon och PäronHjärtnoter:&hellip:

Läs mer