Guide för att hitta din perfekta läppstiftsnyans

Guide för att hitta din perfekta läppstiftsnyans

Att välja rätt läppstiftsnyans kan göra underverk för din makeuplook. Beroende på din hudton och tillfälle kan olika nyanser framhäva din skönhet på olika sätt.

Steg 1: Identifiera din hudton

För att börja, ta reda på om du har en varm, kall eller neutral hudton. En snabb metod är att titta på dina handleder. Blir dina vener blåaktiga (kall ton), gröngula (varm ton) eller en blandning av båda (neutral ton)?

Steg 2: Välj rätt färger

Varma toner: Om du har en varm hudton, satsa på läppstift med varma undertoner som korall, aprikos och terrakotta.
Kalla toner: För en kall hudton, välj läppstift i blåbaserade färger som röda, bäriga och plommonfärger.
Neutrala toner: Du har turen att kunna bära både varma och kalla nyanser. Testa nude-toner och mjuka rosa färger.

Steg 3: Anpassa efter tillfälle

Beroende på om det är vardag eller speciella tillfällen, kan du anpassa dina läppstiftsval. Mjuka nyanser fungerar bra för dagtid medan djärva röda och mörkare färger kan vara perfekta för kvällar och evenemang.

Steg 4: Prova innan du köper

Det bästa sättet att hitta din perfekta läppstiftsnyans är att prova flera nyanser i butiken. Prova på handleden eller bakom örat för att se hur de reagerar mot din hudton och belysning.

Steg 5: Komfort är nyckeln

Slutligen, välj en nyans som du känner dig bekväm och självsäker i. Din personlighet spelar en stor roll i hur bra en nyans kommer att passa dig!

Välj din läppstiftsnyans med omsorg och njut av att experimentera med olika färger för att framhäva din skönhet på bästa sätt!

Beautygloss.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Beautygloss.se 2024