Steg-för-steg guide: En glamourös kvällsmakeup

Steg-för-steg guide: En glamourös kvällsmakeup

Steg 1: Förberedelse

Innan du börjar med din kvällsmakeup är det viktigt att ha en ren och återfuktad hud. Tvätta ansiktet med en mild rengöring och applicera en fuktgivande kräm. Låt krämen absorberas ordentligt innan du går vidare.

Steg 2: Grundläggande bas

Applicera en primer för att jämna ut hudens yta och förlänga sminkets hållbarhet. Därefter använd en foundation som matchar din hudton och arbeta in den jämnt över ansiktet med en makeupsvamp eller borste.

Steg 3: Framhäv dina ögon

Börja med att applicera en ögonprimer för att förhindra att ögonskuggan kryper ihop sig. Välj en skimrande ögonskugga i en neutral ton som bas och applicera den över hela ögonlocket.

Använd sedan en mörkare skugga i globlinjen för att ge ögat djup. Blenda noga för en mjuk övergång mellan färgerna. Avsluta med en ljus skugga eller highlighter på ögonlockets inre hörn och under brynet för att öppna upp ögat.

Steg 4: Dramatiska ögonfransar

Applicera ett eller två lager av en förlängande och volymgivande mascara för att få dina ögonfransar att se längre och fylligare ut. För extra glamour kan du överväga att använda lösögonfransar.

Steg 5: Definiera kindbenen

Applicera en rouge i en rosig eller persikofärgad ton på kindbenen för att ge ansiktet en frisk och ungdomlig lyster. Använd en highlighter på kindbenens toppar och näsryggen för att fånga ljuset.

Steg 6: Måla läpparna

Välj en djup och glamorös läppfärg som matchar din look. Först, använd en läppenna för att definiera konturerna. Fyll sedan i läpparna med läppstiftet och avsluta med en touch av läppglans i mitten av läpparna för en fylligare look.

Steg 7: Fixera sminket

Absolut sista steget är att använda en settingspray för att hålla din makeup på plats under hela kvällen. Spraya jämnt över ansiktet och låt det torka.

Avslutande tankar

Att skapa en glamourös kvällsmakeup kan vara både roligt och kreativt. Genom att följa dessa steg kan du framhäva dina bästa drag och känna dig redo för en spektakulär kväll. Kom ihåg att övning ger färdighet, så var inte rädd för att experimentera med olika färger och tekniker för att hitta den perfekta looken för dig.

Beautygloss.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Beautygloss.se 2024