Björk & Berries Botanist Hand & Body Lotion 400 ml

Jämför produkt Björk & Berries Botanist Hand & Body Lotion 400 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Björk & Berries Botanist Hand & Body Lotion 400 ml i kategorin Bodylotion här hos oss.

Produktinformation

En silkeslen och mjukgörande naturlig hand och kroppslotion med en doft inspirerad av mötet mellan den djupa skogen och en vildvuxen trädgård. Berikad med Björk and Berries ekologiska komplex med närande ekologisk havtorn, återfuktande ekologiskt björkextrakt och lugnande ekologisk kamomill.400mlBjörk & Berries Botanist Hand & Body Lotion 400 ml .

Se gärna också

Dove Powered by Plants Body Lotion Geranium 250 ml

Upptäck den förnyande kraften hos växter och unna din hud vårdande ingredienser av naturligt ursprung med Dove Powered by Plants Renewing Geranium Body LotionDenna milda kroppslotion är framtagen med 99 % ingredienser av naturligt ursprung och utnyttjar kraften hos växter för att erbjuda dig en enastående produkt med vårdande effekt för din torra hud.Denna Dove-lotion med sheasmör, kokosolja och växtbaserade ingredienser hjälper till att tillföra huden rikligt med fukt och binda den i huden så att den blir mjuk och smidig.Den lätta formulan i vår återfuktande kroppslotion Dove Powered by Plants Renewing Geranium Body Lotion har en intensivt närande effekt och tas snabbt upp av huden, för en synligt förnyad, mjuk hud som strålar av lyster. Skäm bort dina sinnen och din hud med geraniumdoft av 100 % naturligt ursprung.Massera in Dove Powered by Plants Renewing Geranium Body Lotion i huden varje dag, och fokusera särskilt på områden som lätt blir torra, till exempel armbågar och fötter.Det finns ingen tidpunkt som är rätt eller fel när det gäller applicering av kroppslotion – din hud kommer att bli lika glad varje gång. Men om du vill att din hudvårdsrutin ska vara så effektiv som möjligt, använd kroppslotionen direkt efter att du har duschat för att binda fukten i huden.Om du älskar vårdande kroppsprodukter som passar veganer behöver du inte leta längre. Alla Dove-produkter, däribland denna kroppslotion, är försedda med PETA:s Cruelty-Free-logo.- Dove Powered by Plants Renewing Geranium Body Lotion för hud som strålar av lyster Dove Powered by Plants Renewing Geranium Body Lotion för hud som strålar av lyster- Bodylotion med 99 % ingredienser av naturligt ursprung som vårdar torr hud. 0 % silikon och färgämnen- Dermatologiskt testad bodylotion med geranium som stimulerar hudens cellförnyelse- Dove Powered by Plants bodylotion för daglig användning ger en återfuktande effekt i upp till 48 timmar- Kroppslotion med växtbaserade återfuktande ingredienser som exempelvis sheasmör och geraniumdoft av 100 % naturligt ursprung- Vegansk kroppslotion som är ECOCERT-, COSMOS NATURAL- och PETA Cruelty-Free*-certifierad250 ml
Dove Powered by Plants Body Lotion Geranium 250 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Finishspray

Finishspray från Kevin Murphy

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Saphira

Se alla produkter
Eyeliner

Eyeliner från the Balm

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från LifeClean

Se alla produkter