3SIXTY5 Hair Care Hair Care Strong Shaper 75 ml

Beställ 3SIXTY5 Hair Care Hair Care Strong Shaper 75 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3SIXTY5 Hair Care Hair Care Strong Shaper 75 ml inom kategorin Creme.

Produktinformation

MEDIUM STADGA & MAXIMUM GLANSBusig, fåfäng, sportig ... styla ditt hår snabbt och lätt med den här superglansiga cremen för en flexibel stadga.Oavsett tillfälle så passar den här produkten med din livsstil, 365 dagar om året.Appliceras i vått eller torrt hår, och passar bäst för kort eller mellanlångt hår.

Se gärna också

Schwarzkopf Professional Mad About Twister Definition Cream 300 ml

Rik kräm för lockigt hår med jojobafröolja som tillför fukt, definierar och kontrollerar friss på kraftigt lockigt hår. Formulan med Aquarine Complex återfuktar och ger definierade lockar som håller. För vem:Tjocklek: normalt till grovtTextur: lockigtRörelse: medium till tighta lockar Vad den gör:Tämjer svårformat hår och återfuktar torrt hårKontrollerar friss och definierar lockarnaGer en blank finishStärker håretSkyddar mot värme upp till 80°CAnvändning:Arbeta in i handdukstorkat hårForma lockarna med fingrarnaSkölj ej ur, låt självtorka eller föna med diffuser på låg hastighetFräscha upp lockarna dagen efter med Quencher Oil Milk. Mad About Curls & Waves kombinerar skonsamma rengöringsformulor med revolutionerande långtidsverkande Aquarine Complex. Varje formula ger håret intensiv fukt och stärker det, samtidigt som de ger ett vårdande skydd, för kännbart definierade lockar och skydd mot hårbrott och värme. Hårets egna unika rörelse framhävs. Aquarine Complex är en kombination av polyamid-1 och produktspecifika vårdingredienser som är integrerade i varje formula genom varje fas av vårdrutinen för att ge intensiv fukt och mer definierade lockar. För att Aquarine Complex ska få full effekt rekommenderar vi att Mad About används som en heltäckande vård- och stylingrutin. Extrem återfuktning och skyddVackra lockar och vågor som hållerUpp till 96% färre avbrutna hårstrånUpp till 94% färre kluvna toppar200ml
Schwarzkopf Professional Mad About Twister Definition Cream 300 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Nagelvård

Nagelvård från CND

Se alla produkter
Primer

Primer från Kokie Cosmetics

Se alla produkter
Foder  tillskott

Foder tillskott från Svenska DjurApoteket

Se alla produkter
badskum  badolja

badskum badolja från Meraki

Se alla produkter