Sidan innehåller annonslänkar

Eco Cosmetics Intensive dagkräm 50 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Eco Cosmetics Intensive är lämplig för torr hud. Växtbaserad oljor av hög kvalitet som ekologisk arganolja, ekologisk havtornsolja, ekologisk jojobaolja och ekologiskt sheasmör vårdar huden och ger den essentiell näring.

Ekologisk havtorn är rik på vitamin C, vårdar huden och är en antioxidant. Ekologisk arganolja innehåller en hög proportion av alpha tocopherol (naturlig Vitamin E) och oleic acids och linoleic acid.

Den förbättrar hudens elasticitet, fuktbalans och stödjer regenering. Kan användas som både dag- och nattkräm, som en krämmask eller som bas under make-up.

Lämplig för alla hudtyper. En blandning av naturliga eteriska oljor ger den en subtil, fräsh doft.Med ekologisk arganlja och ekologisk havtornFör alla hudtyperVeganSubtil, fräsch doftYtetrförpackning av minimum 90% återvunnet materialMono material PP tub för optimerad åvervinning och minskad plastkonsumtion.Certifierat ekologiskt och veganAnvändningAnvänds efter rengöring på torr hud.

Massera in varsamt. Går även att använda som nattkräm.50 mlEco Cosmetics Intensive dagkräm 50 ml .

Dagkräm från andra varumärken

Lancôme Absolue L

Dagkräm från Lancôme

Visa produkter inom Dagkräm från Lancôme.
Sisley SisleÿUm Global Revitalizer Dry Skin  50 ml

Dagkräm från Sisley

Missa inga bra priser på Dagkräm från Sisley.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024