Sidan innehåller annonslänkar

Rapsodine Dagkräm 50 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En näringsrik dagkräm med ekologisk rapsolja och extrakt av hjortron, samt vitamin E och A. Mjukgör och återfuktar huden samt har en lång fuktighetsbevarande verkan.

Innehållet av vitamin E och A samt hjortronextrakt bidrar till att bevara hudens elasticitet samt förebygga ålderstecken. Passar även den känsliga huden runt ögonen.

För alla hudtyper. Ekologisk och vegansk.

Använd dagligen på morgonen efter ansiktsrengöring. 50 mlRapsodine Dagkräm 50 ml .

Dagkräm från andra varumärken

Lancôme Absolue L

Dagkräm från Lancôme

Visa produkter inom Dagkräm från Lancôme.
Sisley SisleÿUm Global Revitalizer Dry Skin  50 ml

Dagkräm från Sisley

Missa inga bra priser på Dagkräm från Sisley.

Se gärna också

IMAGE Skincare Max Stem Cell Contour Gel Cremé 50 ml

The MAX Contour gel creme innehåller 15 miljarder s.k "micro-melts" som spricker vid applicering och frigör fukt, näringsrika oljor och kraftfulla peptider. Nyckelingredienserna är: Acetyltetrapeptid-2, en specialicerad antigravitations peptid som stöttar upp kollagen och elastinfibrerna i huden och skapar ett lyft och en fasthet. Babassu olja, en mycket återfuktande brasiliansk olja som har en smältpunkt nära hudens temperatur, vilket får den att smälta in i huden vid applicering. Sodium acetyl hyaluronidate, nya generationen hyaluronsyra i bio-identisk form, som ger en direkt "flash-filler effekt", vilket plumpar upp linjer i nasolabialvecken och kring mun och hakaAnvändning:Applicera på rengjord hud morgon och kväll. Massera in i kinderna och käken med en uppåtgående rörelse.50 ml
IMAGE Skincare Max Stem Cell Contour Gel Cremé 50 ml

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024