Sidan innehåller annonslänkar

3INA The 24h Automatic Eye Pencil 857

Beställ 3INA The 24h Automatic Eye Pencil 857 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 3INA The 24h Automatic Eye Pencil 857 inom kategorin Eyeliner.

Produktinformation

Denna auto-eyeliners skruvformat hjälper så att den kan tas vart du vill. Tack vare sin krämighet ges en finish som varar hela dagen.

- Högpigmenterad formel - Vattentät - Lätt att applicera - Uttagbar spets. Med applikator och vässare.Kör den ultra-exakta spetsen längs nedre ögonlinjerna för en oöverträffad definition.0,28 g3INA The 24h Automatic Eye Pencil 857 .

Se gärna också

Couleur Caramel Kohl kajal n°15 Black

Ett måste för smokey eye! Khôl kajal har fått sitt namn från kol, som var en av ingredienserna i de första ögonfärgerna som användes i antiken i Egypten. Den användes för att skydda ögonen från starkt solljus samtidigt som den gjorde utseendet intensivt och mystiskt.Couleur Caramel har utvecklat en hänförande modern version av den traditionella kôhl kajal som är högpigmenterad, lättsuddad och kan intensifiera vilken sminkning som helst. En sann njutning att applicera och man kan snabbt boosta och skapa intensiva ögon samtidigt som den ger ett långvarigt resultat. Med dess mjuka formula är den smidig att applicera och idealisk för känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Den konformade spetsen deformeras inte om du applicerar den i sidled. På det sättet behöver den inte vässas. Kôhl kajal innehåller 32% aktiva ekologiska ingredienser som sheasmör, sesamolja, ricinolja, bivax och karnaubavax som skyddar, vårdar och ger näring åt huden och fransarna vid användning. Använd denna fantastiska kôhl kajal för att öppna upp ögonen, för en sotad, sofistikerad eller dramatisk och inramad look. Applicera med mjuk hand skarpa linjer längs franslinjen eller sudda med en pensel för en mjukare sotad look och på så sätt skapa oändlig variation. Därför kommer du att älska den: Mjuk krämig och högpigmenterad formula Är lätt och snabbt att applicera och suddas ut Kan användas som ögonprimer vid sotning Sitter perfekt hela dagen Innehåller aktivt vårdande ingredienser Skonsam mot den känsliga huden kring ögonen Passar dig med känsliga ögon Cruelty Free 100% naturlig Kommer i en stilren och miljövänlig PLA-förpackning Fri från alkohol och syntetiska färger, parfymer och lösningsmedel Har högsta möjliga ekokosmetikcertifiering (COSMOS ORGANIC) Användning:Applicera den sidled längs med fransraden för att intensifiera dina ögonlock och/eller även på insidan av ögonlinjen. Den kan även användas som en bas under ögonskuggan vid en sotning. Du kan också använda den med en vinklad eyelinerborste. Ta lite färg med borsten, luta den lätt mot dina fransar och dra en fin linje så nära ögonfranslinjen som möjligt. 3.5 g
Couleur Caramel Kohl kajal n°15 Black

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Akne  Orenheter

Akne Orenheter från BABOR

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Ida Warg

Se alla produkter
Foder  tillskott

Foder tillskott från Svenska DjurApoteket

Se alla produkter
Eyeliner

Eyeliner från BABOR

Se alla produkter