Sidan innehåller annonslänkar

AbiCare Shampoo 200 ml

Beställ AbiCare Shampoo 200 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AbiCare Shampoo 200 ml inom kategorin Hårvård.

Produktinformation

Lugnande och vårdande mjällschampo för torr, kliande och irriterad hårbotten. Minskar mjäll förorsakad av svamp eller torrhet.

Rengör och återfuktar skonsamt hår och hårbotten. Innehåller lugnande ingredienser från grankåda.

Se gärna också

Color Extend Blondage Duo, Redken Hårvård

Ett duo-set med schampo och balsam från Redken Color Extend Blondage! Formulans lila pigment neutraliserar och avlägsnar oönskade gula och varma toner, och håret blir kallt och ljust i tonen. * Redken Color Extend Blondage Shampoo är ett färgbevarande och neutraliserande lila schampo för blont och slingat ljust hår. Detta schampo har en färgkorrigerande formula, som innehåller bland annat veteprotein och aminosyra, som hjälper till att stärka blont hår. Schampot rengör håret varsamt och gör det mjukt. * Redken Color Extend Blondage Conditioner är ett färgkorrigerande och stärkande lila balsam för blont och slingat hår. Balsamet innehåller citronsyra och hjälper till att stärka blont hår. Balsamet gör håret enkelt att reda ut och stärker håret – allt i ett steg. Användning: Använd lämpliga engångshandskar och applicera schampot i vått hår. Löddra upp och skölj ur noggrant. Upprepa om nödvändigt. För bästa resultat, låt schampot verka i 3-5 minuter vid den andra appliceringen och skölj därefter noggrant. Applicera därefter balsamet i fuktigt hår. Låt verka i 3-5 minuter. Skölj håret noggrant. Skölj omedelbart med rikligt med vatten vid kontakt med ögonen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Leave-In

Leave-In från Philip Kingsley

Se alla produkter
Eyeliner  kajal

Eyeliner kajal från IDUN Minerals

Se alla produkter
Serum  Ansiktsolja

Serum Ansiktsolja från Dermaceutic

Se alla produkter
Conditioner

Conditioner från Rich

Se alla produkter