1 Million EdT Parfym - One Million 50 ml Paco Rabanne

Jämför produkt 1 Million EdT Parfym - One Million 50 ml Paco Rabanne online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1 Million EdT Parfym - One Million 50 ml Paco Rabanne i kategorin Herrparfym här hos oss.

Produktinformation

50 ml, 1 Million av Paco Rabanne är frisk och sensuell med en kryddig läderdoft. Det är en balanserad, harmonisk och enkel doft men som är väldigt lätt att känna igen.

One Million får sin friskhet från blodmandarin och pepparmint, intensitet från ros och kanel samt en originell bas med läder och amber. "Oavsett civilisation eller religion, guld har aldrig misslyckats att tilltala en människa".

1 million förkroppsligar den absoluta fantasin drömmen om framgång och lycka. Flaskan är skapad i formen av en guldtacka som representerar makt, rikedom och lyx.

Provokation, överskott, fantasi och humor är nycklarna till Paco Rabannes universum. Doftfamilj frisk, kryddig Toppnot blodmandarin, pepparmint Hjärtnot ros, kanel Basnot amber, ljust läder .

Se gärna också

Diesel D by Diesel Eau De Toilette 50 ml

D by Diesel är den nya doften för alternativa själar, designad för en bättre framtid och lika universell som ett par jeans. D är den sensuella dofttolkningen av ett par bekväma jeans som ger alla självförtroende och frihet att skapa förändring. Oavsett kön eller ursprung passar doften alla hudtyper och ger ett oförglömligt intryck av värme. D symboliserar önskan om fria själar som samlas för att sätta sin prägel på en bättre framtid. D är ingen vanlig doft. D anpassar sig och utvecklas med huden. - När den bryter sig fri kommer du att uppleva energin från den kryddiga ingefäran och aromatiska lavendeln från Provence – Efter några minuter anpassar sig doften följsamt efter din hud med den bomullsaktiga fräschheten från denimackordet – Bara några timmar senare utvecklas doften till en sensuellare och varmare framtoning med vaniljinfusion från hållbara källor på Madagaskar.VÅR RESA MOT HÅLLBARHETPå Diesel har vi ett starkt engagemang för en hållbar framtid. Vår nya doft är designad med ett ansvarsfullt förhållningssätt utan att kompromissa med kvaliteten. Diesel har föresatt sig att stoppa användningen av plast genom att ta bort plasten i ytterförpackningen. Detta beslut har en positiv påverkan på vår planet men kan också påverka förpackningens utseende eftersom den kan ha fått några få repor när du köper den. Men oroa dig inte. Flaskan inuti är fortfarande helt säker och tillsammans begränsar vi användningen av nyproducerad plast. Ytterförpackningen består av 55 % återvunnen kartong, vilket är den maximala procentandel vi kan använda och samtidigt säkerställa produktens stabilitet och säkerhet. Alla format av våra D-flaskor är miljövänliga: De kan fyllas på, så behåll dem och fyll på dem med vår D-refill. Du sparar 45 % glas, 43 % kartong och 75 % metall genom att använda en 150 ml-refillflaska och en 50 ml-flaska istället för fyra 50 ml-flaskor. Flaskan är tillverkad av 25 % återvunnet glas, vilket är en mycket hög procentandel för doftindustrin. Detta faktum ökar risken för att glasets utseende påverkas negativt. Doften är sammansatt av två hållbara ingredienser exklusivt framtagna för Diesel: en bourbonvaniljinfusion från Madagaskar och diva-lavendelhjärta från Provence. Doften är vegansk och innehåller inga animaliska ingredienser. Refill-flaskan säljs separat.Användning:1. Spraya minst 15–20 centimeter från appliceringsområdet. 2. Applicera på pulspunkterna för en mer förförisk effekt och bättre spridning. 3. Gnid inte på huden efter att du har sprayat på doften, då det förstör bindningen och förändrar doften.50 ml
Diesel D by Diesel Eau De Toilette 50 ml

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Frans-  Brynfärgning

Frans- Brynfärgning från RefectoCil

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från NURME

Se alla produkter
Lösögonfransar

Lösögonfransar från Eylure

Se alla produkter
Pälsvård

Pälsvård från Douxo

Se alla produkter