Sidan innehåller annonslänkar

17006, RFSU Kondomer

Beställ 17006, RFSU Kondomer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 17006, RFSU Kondomer inom kategorin Kondomer.

Produktinformation

RFSU 17006 är en tunn kondom utan glidmedel för den som inte vill använda glidmedel eller vill addera eget glidmedel. Kondomen har en rak passform utan behållare, vilket gör kondomen lättare att rulla på.

Se gärna också

Durex Intense 8 st

Durex Intense kondomer gör sexet skönare för båda. Intense är en spännande ny serie från Durex som innehåller bland annat dessa kondomer och Intense Orgasmic Gel.Durex Intense är en kondom som stimulerar båda parterna. Kondomerna är räfflade, knottriga och behandlade med Desirex-glidmedel.Två av tre kvinnor får inte orgasm genom vanligt vaginalt sex. För att uppnå orgasm behövs förstärkning! Dessa intressanta kondomer ger dig en 3-i-1 upplevelse som gör det skönare för både dig och din partner.Durex Intense är Easy-On formade som gör dem lättare att rulla på och ger ökad komfort under användningen.Med en nominell bredd på 56 mm lämpar sig dessa kondomer dig med en penisomkrets på 128-131 mm.Durex Intense är genomskinliga, tillverkade i latex och glidmedelsbehandlade.Längd: 180 mmBredd: 56 mm8 st
Durex Intense 8 st

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Body lotion

Body lotion från Jimmy Boyd

Se alla produkter
Contouring

Contouring från Jane Iredale

Se alla produkter
Balsam

Balsam från John Frieda

Se alla produkter
Shampoo

Shampoo från Be natural

Se alla produkter