Hollywood Fashion Secrets Gentle No Show Concealers Medium

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Behöver du hjälp i en känslig situation? Vi täcker upp för dig (bokstavligen!) med Gentle No-Show Concealers Dessa kronbladsformade covers döljer bröstvårtorna utan att irritera känslig hud.

Det allergivänliga silikonbaserade limmet ger säker och smidig täckning, medan det specialdesignade pappersmaterialet säkerställer att de förblir sömlöst dolda även under de tunnaste tygerna. Hypoallergena och återanvändningsbara.

Förvaringsetui medföljer.AnvändningTa bort plasten på baksidan och centrera Gentle No Show Concealers på bröstet. Tryck kronbladen mot huden ett i taget, dra försiktigt och jämna ut varje kronblad.

Gentle No Show Concealers ska inte bäras i mer än 12 timmar. Viktigt Se till att bröstområdet är torrt och fritt från lotion.

Avlägsna långsamt och försiktigt. Använd de genomskinliga mellanläggen som medföljer för förvaring mellan användningarna.Hollywood Fashion Secrets Gentle No Show Concealers Medium .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024