Abercrombie & Fitch Authentic Night Women Eau De Toilette 100 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Authentic Night kapslar in en fantastisk känsla den glädje och sköna stämning som bara uppstår i den genuina gemenskapen med goda vänner. Genom denna nya, avskalat feminina och uppiggande doft kan hon fritt uttrycka sitt innersta.

Parfym från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Armani Sì Eau de Parfum Intense 100 ml

Parfym från Armani

Här har vi samlat Parfym från Armani.
Prada Paradoxe Eau De Parfum 100 ml

Parfym från Prada

Se vad Prada har inom Parfym.
Miller Harris Scherzo Eau de Parfum 50 ml

Parfym från Miller Harris

Visa produkter inom Parfym från Miller Harris.
Clean LAYERING Reserve Skin & Reserve Radiant Nectar

Parfym från Clean

Missa inga bra priser på Parfym från Clean.

Se gärna också

Miller Harris Scherzo Eau de Parfum 50 ml

Scherzo Eau de Parfum 50mlLivslängd: 12 timmarDoftfamilj: Blommig / OrientaliskHuvudnoter: Mandarin, DavanaHjärta: Olibanum, Narcissus, Pittosporum, Mörk Ros, PionVaraktiga intryck: Patchouli, Vanilj, Oudh, SötmaEn intensivt levande doft, full av djup, färg och en touch av sötma. Scherzo fångar en mängd blommor såsom mörkröd ros, solgul narcisser, moln av pion och krispig vit pittosporum. Sötman i mandarin uppvägs av den berusande lila rikedomen av davana, som tillför en djup twist till doften. Basen skimrar med oudh, jordnära patchouli och ett stänk av socker för att fånga känslan av ett konditorifönster.Scherzo lanserades 2018 och är inspirerad av ett textstycke i F. Scott Fitzgeralds Tender is the Night. Denna korta passage var det enda som gavs till parfymören Mathieu Nardin för att skapa doften. Den resulterande parfymen som har blivit en omedelbar bästsäljare i Miller Harris hus av dofter.Användning:Applicera på pulspunkterna, det vill säga handlederna, armvecket och halsen.50 ml
Miller Harris Scherzo Eau de Parfum 50 ml

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Beautygloss.se 2024